Εκεί καλλιεργούμε μεγάλης ηλικίας αμπέλια, βαθιά ριζωμένα στις πλαγιές του Ολύμπου. Τα φροντίζουμε με ελάχιστη παρέμβαση και με σεβασμό στο εκπληκτικό αυτό terroir. Το σχιστολιθικό Ολύμπιο έδαφος και η πνοή/αύρα του Αιγαίου πελάγους συντελούν στην συνώριμανση των ποικιλιών της Ραψάνης. Από αυτές, το Ξινόμαυρο, το Κρασάτο και το Αμπελακιώτικο συμμετέχουν στην παραγωγή του οίνου Π.Ο.Π. Ραψάνη. Οι υπόλοιπες λευκές ποικιλίες οινοποιούνται χωριστά προς τον λευκό οίνο “Basilica Cuvée Blanc”.
Κατά τις οινοποιήσεις δε χρησιμοποιούνται ψυκτικά συστήματα. Η ζύμωση γίνεται αυθόρμητα από τις άγριες ζύμες των σταφυλιών και μέχρι την εμφιάλωση χρησιμοποιείται αυστηρά ελάχιστη ποσότητα θειωδών. Το τελικό προϊόν, γεμάτο με αρώματα βοτάνων και ώριμων άγριων φρούτων, αποτελεί έναν αυθεντικό οίνο, εξέλιξη του παραδοσιακού κρασιού της Ραψάνης και επανάσταση για τις σύγχρονες οινοποιητικές τεχνικές.